Att tydliggöra sitt budskap!

Fredrik o AndersHar du också känt i affärsmöten och intervjusituationer att det är lite slumpmässigt vad man egentligen får sagt och hur det känns efteråt? För mig är det så. Ibland känns det riktigt bra efter ett samtal, men hur gjorde jag då egentligen? Jag tror jag har fått svaren genom att gå en praktisk kurs i presentationsteknik hos Fredrik Dolk. Han kallar sin teori för pedagogiska strukturer och det innebär att man följer korta ”köranvisningar” för att leverera budskapet. Det var verkligen en WOW-känsla att efter bara 10 minuters förberedelser kunna göra en 3 minuters presentation där jag fick sagt det jag ville och faktiskt visste HUR jag hade gjort det. Kul var det också. Tack Fredrik!
Den här kunskapen ger mig dubbelt värde eftersom det förutom i säljmöten även funkar på text och det ska jag inom kort använda för att göra Admiritus budskap på hemsidan ännu tydligare. Återkommer när det är klart!

PS. Jag har använt en av strukturerna ovan.  Gissa hur den ser ut 🙂 D.S.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *