Spela på bästa fot

I sommar har jag läst Pia Sundhages och Elisabeth Solins bok ”Att leda med glädje”. Vilken inspiration i ledarskap! Det finns många likheter mellan en intermimschef och en förbundskapten för ett landslag. Jag tänker närmast på att båda tar sig an uppdrag som är tidsbegränsade och mycket resultatfokuserade. Det handlar också om att som ny chef/ledare forma ett team med gemensamma mål och vara tydlig med ansvar (personligt och för teamet).

Pias sätt att anpassa ledarskapet för individerna och att fokusera på det positiva och friska i ett team stämmer med det sättet jag vill jobba och har jobbat. Jag ska definitivt också ta med mig synsättet ”Vi är varandras miljö – vi gör varandra bra”!

Tack Pia och Elisabeth!

[anr-captcha]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *